Skip to main content

Onze referenties

Wat klanten zeggen

De afgelopen tientallen jaren hebben we al vele organisaties mogen helpen met succesvolle veranderingen. Lees hier een aantal van onze referenties.

Neem contact op

“Ruud Hendrikx van Fair Leadership Company heeft samen met Jeroen van der Zijde een waardevolle bijdrage geleverd aan onze organisatie. Dankzij hun kennis van innovatieve organisatiemethoden en de wijze waarop zij leiding gaven aan onze MT-workshop, hebben wij nieuwe inzichten opgedaan over hoe wij onze samenwerking en overleggen kunnen verbeteren, conflicten kunnen voorkomen of oplossen en onze medewerkers meer kunnen betrekken bij besluitvormingsprocessen.”

Willem ZijlstraDirecteur Sector Gezondheidszorg Horizon College Alkmaar & Hoorn

“Fair Leadership Company heeft een organisatieverbeter- en ontwikkeltraject verzorgd waarbij de doelen die we gesteld hebben, naar volle tevredenheid zijn bereikt. De samenwerking is merkbaar verbeterd en het onderling vertrouwen is toegenomen. We zijn daardoor beter in staat knelpunten op te lossen. De adviseurs van Fair Leadership Company hebben wij ervaren als bekwaam, betrokken en ter zake kundig.”

Peter KroekDirecteur Kroek & Partners Interimzorg

“Fair Leadership Company heeft ons bedrijf en onze mensen nieuwe inzichten en oplossingen aangereikt die ons helpen onze samenwerking te verbeteren, de werkstress te beperken en conflicten te voorkomen en/of snel op te lossen. Ze boden ons een duidelijk perspectief en een stevig vertrouwen om de volgende stap te maken.”

Jeroen CremerDirecteur Decura

Deze relaties zijn je voorgegaan

Meer weten?

Neem contact met ons op, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Contact