Skip to main content

Onze aanpak

Geen standaard oplossingen

Wij geloven niet in standaard oplossingen, elk bedrijf is anders. Daarom leveren wij maatwerk. We hanteren natuurlijk wel een gestructureerd veranderprogramma, zodat voor iedereen duidelijk is waar we zijn in het proces en wat nog gaat volgen. We begeleiden uw organisatie op een positieve manier in een aantal concrete, herkenbare stappen door het veranderproces naar een goed functionerende zelfsturende organisatie.

Neem contact op

Waarom Fair Leadership Company?

  • Specialist in zelfsturing

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Persoonlijke aanpak

  • Concreet en praktisch

In vier stappen naar succesvolle implementatie

Vertrouwen

Veranderen vereist vertrouwen. De eerste stap is daarom het bouwen aan vertrouwen. Vertrouwen in ons als begeleider van het veranderproces, in elkaar en in de verandering.

Direct resultaat

Vanaf dag één gaan we zelfsturend werken aan concrete resultaten. In zelfsturende projectteams beantwoorden we vragen als: Wat willen we (nu eerst) bereiken? Wat is daar voor nodig? Hoe krijgen we dat voor elkaar? Al werkend leren uw mensen functioneren in een zelfsturende organisatie én bereiken ze direct resultaat.

De diepte in

Na de eerste concrete resultaten bekijken we met de gehele organisatie welke volgende, meer ingrijpende veranderingen nodig zijn. We kijken naar de organisatiestructuur, de bedrijfscultuur en de werk- en overlegprocessen.

Ervaring opdoen en verbeteren

Al werkend ontdekken uw mensen leer- en verbeterpunten in de organisatie. Deze punten worden direct aangepakt door de zelfsturende organisatie (-teams), een zich herhalend proces. Zo gaan het verbeteren van de zelfsturende organisatie en het ermee leren werken, hand in hand.

Hoe we je kunnen helpen

Wilt u méér weten over onze werkwijze? Download dan ons LIFT® programma of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan.

Lees meer

Meer weten?

Neem contact met ons op, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Contact