Skip to main content

Over ons

Over Fair Leadership Company

Al sinds 2006 helpt Fair Leadership Company samen met haar netwerkpartners organisaties met succesvolle verandertrajecten en zelfsturing. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is in elke fase van het traject en welke valkuilen omzeild moeten worden. Dat geeft vertrouwen.

Fair Leadership Company heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve (zelfsturende) teams en organisaties in MKB-bedrijven en vergelijkbare organisaties. Wij werken al sinds 2006 met verschillende vormen van zelfsturing (Semco, Holacracy, Sociocracy 3.0, Teal) en zijn op de hoogte van de laatste methoden en theorieën op dit gebied.

Onze adviseurs en interim-managers hebben vaak jarenlang zelf aan het roer gestaan van MKB-bedrijven en organisaties. Deze persoonlijke ervaring is van onschatbare waarde bij het begeleiden van organisaties naar zelfsturing. Wij kennen en herkennen de dilemma’s en valkuilen waar u voor komt te staan.

Neem contact op

Inspirerend en enthousiasmerend

Wij zijn in staat om snel het vertrouwen van mensen te winnen en hen enthousiast te maken voor een zelfsturende organisatie. Dit enthousiasme vormt de basis voor een soepele transformatie naar zelfsturing, méér werkplezier en betere bedrijfsresultaten.

Praktisch en concreet

Van ons zult u geen management-jargon horen. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de laatste theorieën op het gebied van organisatiekunde (die overigens een sterke onderbouwing voor zelfsturing vormen), maar wij staan stevig met beide benen op de grond. Wij houden van een heldere, concrete werkwijze. Zodat u precies weet wat er gebeurt.

Flexibel en op maat

Oprichter Ruud Hendrikx werkt sinds 2006 samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde netwerkpartners – ervaren en gespecialiseerde consultants, trainers en coaches – die worden ingeschakeld bij verandertrajecten. Op deze manier is alle menskracht en expertise in huis om u op maat te ondersteunen, zonder de hoge kosten van een traditioneel adviesbureau.

Meer weten?

Neem contact met ons op, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Contact